Konsultacijos kituose miestuose:
Konsultacijai registruokitės telefonu +370 659 23416 arba internetu

Naujienos ir informacija

Obuolių dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Obuolių dietaDėl to, kad obuoliai noksta saulėje, jie savyje sukaupia daug naudingų mineralinių medžiagų: magnio, natrio, kalio, fosforo ir vitaminų, tad obuolius valgyti itin sveika, o norint staiga numesti svorio galima valgyti tik juos pasirinkus obulių dietą.

Skaityti daugiau

Ryžių dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Ryžių dietaNešlifuoti rudieji ryžiai yra maistingi ir turi daug B grupės vitaminų, be to jie iš organizmo išvaro šlakus, druskas ir kitas kenksmingas medžiagas. Tad norint laikytis ryžių dietos, geriausia rinktis būtent ruduosius.

Skaityti daugiau

Atkinsono dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Atkinsono dietaGydytojas kardiologas Robertas Atkinsonas sukūręs savo dietos programą patikino, kad svorio numes kiekvienas, kuris pasiryš apriboti angliavandenių kiekį.

Skaityti daugiau

Vaikulės dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Vaikulės dietaScena negailestinga ir įpareigoja atlikėjus atrodyti nepriekaištingai, todėl kiekvienam joje dirbančiam žmogui reikia itin prižiūrėti kūno formas. Ne išimtis ir Rusijos dainininkė Laima Vaikulė, kuri niekada nesuko galvos dėl viršsvorio, bet visada stebėjo tai, ką deda į burną.

Skaityti daugiau

Kopenhagos dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Kopenhagos dietaKopenhagos dieta yra paremta griežtais apribojimais, tačiau ji veiksminga ir padeda kovoje su celiulitu, pagreitina medžiagų apykaitą bei leidžia atsikratyti daug svorio, nes tokios dietos programa paremta gerokai sumažintu angliavandenių ir riebalų kiekiu.

Skaityti daugiau

Angelo dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Angelo dietaTrokštate angeliškų kūno formų? Tokiu atveju rinkitės trylikos dienų angelo dietą, kurios laikantis galite numesti apie 8 kilogramus.

Skaityti daugiau

Kiaušinių dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Kiaušinių dietaKiaušinių dieta, tai tokia dieta, kurios mitybos programos pagrindą sudaro kiaušiniai, bet į mitybos planą įtraukiami ir kiti produktai, pavyzdžiui, greipfrutai, mažai angliavandenių turinčios daržovės, liesa mėsa arba žuvis. Produktai, kuriuos reikėtų išbraukti iš kiaušinių dietos plano: vaisiai, duona, makaronai.

Skaityti daugiau

Levo Chazano dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Levo Chazano dietaLevas Chazanas – latvių kilmės gydytojas endokrinologas, dietologas, kuris sukūrė dietą (Levo Chazano dietą) žmonėms, turintiems daug viršsvorio. Dietologas tikina, kad laikantis mitybos programos plano galima numesti net 50 kg.

Skaityti daugiau