Konsultacijos kituose miestuose:
Konsultacijai registruokitės telefonu +370 659 23416 arba internetu

Naujienos ir informacija

Bananų dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Bananų dietaKą reiketų žinoti apie bananų dietą? Bananai yra gana kaloringas produktas, nes savyje turi ląstelienos, cukraus, gliukozės, fruktozės, mineralinių medžiagų (geležis, kalis magnis) ir daugybę vitaminų (A, B, C, E, PP).

Skaityti daugiau

Vaisių dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Vaisių dietaViena iš skaniausių ir saldžiausių dietų – vaisių dieta, kuri paremta riebalų ir baltymų atsisakymu. Vaisiai turi nedaug kalorijų, tad vaisių dietos metu galite numesti apie penkis kilogramus.

Skaityti daugiau

Agurkų dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Agurkų dietaKuo patraukli agurkų dieta? Daugiau nei 90 proc. agurkų masės sudaro vanduo, dėl šios priežasties jie puikiai valo organizmą, greitina medžiagų apykaitą, o svarbiausia turi mažai kalorijų, tad puikiai tinka įtraukti į mitybos programą, kai laikotės dietos.

Skaityti daugiau

Kopūstų dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Kopūstų dietaKopūstų dieta yra efektyvi, jei norite numesti svorio ir pasibaigus dietai esate pasiryžę ir toliau sekti savo mitybą. Kopūstų dietos pavadinimas išduoda, kad mitybos raciono pagrindą sudarys kopūstai – briuselio, žiediniai, paprastieji ar brokoliai nėra skirtumo, nes jie visi gana nekaloringi ir pilni mūsų organizmui naudingų medžiagų.

Skaityti daugiau

Sriubos dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Sriubos dietaSriubos yra puikus pasirinkimas, norint numesti keletą kilogramų, nes sultinys greitai užpildo skrandį, taip sukeldamas sotumo įspūdį. Sriubos dietos metu svarbiausia rinktis mažai kalorijų turinčią, pavyzdžiui svogūnų, špinatų, daržovių sriubą ir valgyti ją pusryčiams, pietums bei vakarienei, jei pernelyg sunku – bent kartą per dieną.

Skaityti daugiau

Daktaro Ozo dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Daktaro Ozo dietaRemiantis nesudėtingomis taisyklėmis, daktaras Mehmetas Ozas siūlo pačiam įsiklausyti į savo organizmą, jo poreikius ir suformuoti savo mitybos planą, kuris taptų gyvenimo būdu.

Skaityti daugiau

Kopūstų sriubos dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Kopūstų sriubos dietaJei per savaitę norite numesti apie 5 – 7 kg, kopūstų sriuba, o  tiksliau - kopūstų sriubos dieta yra idealus variantas, tačiau ilgiau šios dietos laikytis nepatartina, nes didžiausias kopūstų sriubos dietos minusas – gaunama per mažai maistinių medžiagų.

Skaityti daugiau

Vandens dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Vandens dietaKodėl pasirenkama vandens dieta? Mūsų organizmo didžiąją dalį, net 70 proc. sudaro vanduo, todėl tam, kad turėtume gražius plaukus, sveikus nagus ir švytinčią odą vandens privalome išgerti itin daug.

Skaityti daugiau