Konsultacijos kituose miestuose:
Konsultacijai registruokitės telefonu +370 659 23416 arba internetu

Naujienos ir informacija

Jogurto dieta

Jogurtas – vienas iš skaniausių pieno produktų. Visi skirtingai pasirenkame kokiu metu jį valgyti, vieni negali įsivaizduoti pusryčių be jogurto, kiti vakarienės, tačiau jogurtas gali būti ne šiaip skanus pieno produktas, laikantis jogurto dietos galima atsikratyti nereikalingų kilogramų ir pagerinti savo savijautą. 

Skaityti daugiau

Greitas svorio metimas (kaip greitai sulieknėti)

Tikriausiai kiekviena moteris bent kartą gyvenime susiduria su situacija, kuomet pastebi, jog priaugo papildomų kilogramų, o ne už ilgo artėjant iškilmingai šventei pastebi, kad nebegali įtilpti į savo mėgstamiausią proginę suknelę.

Skaityti daugiau

Greipfrutų dieta

Norite greitai ir per trumpą laiką atsikratyti kelių kilogramų, bet nežinote, kuris dietos planas bus efektyviausias? Vertėtų prisiminti tokius skanius ir vitaminų kupinus produktus, kaip citrusiniai vaisiai.

Skaityti daugiau

Dietos planas, meniu, receptai

Tikriausiai šiais laikais būtų sudėtinga rasti moterį, kuri nėra išbandžiusi bent vienos dietos. Jų mums prireikia dėl skirtingų priežasčių, vieni nori atsikratyti kelių per šventes priaugusių kilogramų, kiti nori pagerinti virškinimo sistemą, treti nori kardinaliai pasikeisti ir stipriai sumažinti savo kūno apimtis.

Skaityti daugiau

Dieta vyrams

Dažnai yra manoma, kad pagrindinės dietos sudaromos ir skiriamos tik moterims, nes vyrams dietų laikytis nereikia dėl jų greitos medžiagų apykaitos ir kitokios hormoninės sistemos, tačiau nors konkrečių dietų vyrams yra išties mažai, tačiau klaidinga manyti, kad jos yra skirtos tik moterims. Ne, dietos vyrams taip pat egzistuoja. 

Skaityti daugiau

Dieta pagal kraujo grupę

Norint tinkamai pasirinkti dietos planą vis dažniau rekomenduojama atsižvelgti į savo kraujo grupę, kadangi skirtingos kraujo grupės skirtingai toleruoja ir į organizmą įsisavina įvairius maisto produktus, todėl tai kas tinka 1 kraujo grupės turėtojams, nebūtinai tiks 2 kraujo grupės žmonėms.

Skaityti daugiau

Bulvių dieta

 

Tikriausiai perskaitę šios dietos pavadinimą nustebote ir pagalvojote, kad tokia dieta būtų pati lengviausia ir skaniausia? Nereikėtų iš anksto apsidžiaugti, nes laikytis tokios dietos patariama tik apie tris dienas.

Skaityti daugiau

Dieta cholesterolio mažinimui

Cholesterolis – dar niekada nebuvo įvardintas, kaip organizmo elementas padedantis palaikyti sveiką gyvenimo būdą ir puikią savijautą, ir tikriausiai nekyla klausimų – kodėl? Mažo tankio (blogojo) cholesterolio koncentracijos padidėjimas kraujyje yra viena iš priežasčių, kodėl padidėja rizika susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis. Arterinė hipertenzija, išeminė širdies liga, aterosklerozė, insultas ar infarktas yra ligos, kurias gali sukelti padidėjęs cholesterolio kiekis. Dėl to, jei susiduriate su šia problema, labai svarbu nelaukti ir kuo greičiau imtis veiksmų – pakeisti savo mitybos įpročius. 

Cholesterolio poveikis sveikatai

Skaityti daugiau