Konsultacijos kituose miestuose:
Konsultacijai registruokitės telefonu +370 659 23416 arba internetu

Naujienos ir informacija

Morkų dieta

Morkos neretai žinomos kaip daržovės gerinančios regėjimą, tačiau jos turi kur kas daugiau naudingų savybių. Moksliniai tyrimai įrodyta, kad morkos savyje turi medžiagą - falkarinolį, galintį užkirsti kelią krūties, plaučių ar storosios žarnos vėžiu.

Skaityti daugiau

Mitybos planas svoriui mesti

Norint efektyviai numesti svorį, mitybos planas turi būti paruoštas kruopščiai ir atsižvelgiant į mitybos planų sudarinėjimo taisykles. Jei manote, kad užteks susirašyti mėgstamiausius produktus ir nusistatyti kiekvieno valgymo laiką – klystate.

Skaityti daugiau

Maistas pagal kraujo grupes

Visų mūsų – žmonių organizmas yra skirtingas, tad nenuostabu, kad ir kiekvienam iš mūsų skirtingi maisto produktai organizmui daro skirtingą poveikį.

Skaityti daugiau

Kimo Protasovo dieta

Šios dietos esminis dalykas yra ne maisto produktų kiekis, o patys produktai. Iš esmės šios dietos metu, pagrindinis jūsų maistas turėtų būti daržovės, žinoma vegetaru tapti nereikės, kadangi šios dietos trukmė yra 5 savaitės, o ir nemažai suvartoti reikės pieno produktų.

Skaityti daugiau

Kaip numesti svorio per savaitę?

Papildomi kilogramai – dažniausias galvos skausmas ne tik tarp moterų, bet ir vyrų. Kiekvienas iš mūsų tai galime pajusti, kuomet iš spintos išsitraukiame mėgstamą rūbą ir pastebime, kad jis mums tapo per ankštas.

Skaityti daugiau

Kaip numesti svorio nuo kojų, šlaunų?

Dažnai moterys skundžiasi norinčios numesti svorio nuo tam tikros kūno dalies, kartu nesumažinant apimčių, pavyzdžiui, nuo krūtinės, tačiau laikantis alinančių dietų dažniausiai įvyksta tai ko labiausiai nesinori – svoris nukrenta ten, kur neturėtų sumažėti apimtys. Kokių priemonių imtis ir kaip numesti svorio nuo kojų, šlaunų?

Skaityti daugiau

Patarimai kaip kontroliuoti savo kūno svorį arba numesti svorio namuose

Įtempta dienotvarkė, darbas, vaikai, ir begalė įvairių darbų, kurie tiesiog priverčia pamiršti apie tinkamą pasirūpinimą savo sveikata. Norite numesti svorio, tačiau laiko sporto klubui tiesiog fiziškai neturite? Ką daryti?

Skaityti daugiau

Kaip numesti svorio nuo pilvo?

Tikriausiai sutiksite, kad dažniausiai ir labiausiai besikaupiantys riebalai yra pilvo srityje, o jų atsikratyti yra pakankamai sudėtinga, tačiau vis gi šiais laikais yra efektyvių ir puikių būdų atsikratyti nuo pilvo nereikalingų riebalų, apie tai kaip greitai numesti svorio nuo pilvo ir pakalbėkime.

Skaityti daugiau