Konsultacijos kituose miestuose:
Konsultacijai registruokitės telefonu +370 659 23416 arba internetu

Naujienos ir informacija

Dieta be gliuteno

Nėra vienareikšmiško vertinimo, ar dieta be gliuteno tikrai labai geras būdas sudeginti riebalus ir pagerinti sveikatą, ar tai tiesiausias kelias į lėtines ligas, kurios ateityje gali sukelti dar daugiau sveikatos problemų.

Skaityti daugiau

Sveikos mitybos valgiaraštis savaitei

Taisyklinga mityba gali padaryti stebuklus. Vilniaus dietologijos centras – geriausias to įrodymas, kadangi mūsų pacientai džiaugiasi ne tik atsikratę arba priaugę svorio, tačiau ir pakeitę kūno linijas sveikai. Dažniausiai sveikas organizmas padeda atrodyti gražiau, gerėja žmogaus nuotaika ir tuo pačiu miego kokybė.

Skaityti daugiau

Vokiška dieta

Kodėl ši dieta yra vokiška? Nes labiausiai ji išpopuliarėjo Vokietijoje, kuomet šios dietos laikėsi žinomiausia vokiečių aktorė Marlena Ditrich. Ši dieta išpopuliarėjo dėl savo efektyvių pokyčių duodančių rezultatų.

Skaityti daugiau

Vynuogių dieta

Tikriausiai ne kartą esate girdėję, kad vynuogės yra vienos iš kaloringiausių vaisių. Jeigu esate ištikimas vynuogių mylėtojas, tikriausiai kaskart jas skanaujant baiminatės, kad jų nesuvalgytumėte per daug.

Skaityti daugiau

Viduržemio jūros dieta

Tikriausiai nereikia ir įrodinėti, kad mityba yra pats svarbiausias veiksnys mūsų puikiai sveikatai ir gerai savijautai. Ne tik įvairiuose šaltiniuose galima rasti begalę informacijos apie įvairiausius sveikus mitybos būdus ir dietas, bet ir gydytojai neretai mums kartoja, kad norint tinkamai prižiūrėti savo sveikatą ir išvengti įvairių sutrikimų, turime išlaikyti sveiką mitybą, o neretai ir laikytis įvairių dietų.

Skaityti daugiau

Veiksmingos, efektyvios dietos

Ar kada pagalvojote, kad veiksminga, efektyvi dieta gali būti ir skani ir visai negriežta? Juk ne visada dieta reiškia didelius pokyčius, daug atsikratytų kilogramų ir didelį apimčių sumažėjimą.

Skaityti daugiau

Subalansuota mityba

Tikriausiai niekam ne paslaptis, kad sveiko gyvenimo būdo propagavimas darosi vis populiaresnis jau vien dėl to, kad gyvename pasaulyje, kuriame dažniausiai esame taip užimti, kad neturime laiko galvoti apie tai kaip sveikai maitintis, o ir norint gauti greito maisto – būtų sunku surasti tokį, kuris būtų be įvairių konservantų ir nesukeliantys sveikatos sutrikimų.

Skaityti daugiau

Trijų dienų dieta

Tie, kurie visada turite papildomų kilogramų problemą tikriausiai dažnai susimąstote, kad gyvenimas taptų lengvesnis jeigu pavyktų atsikratyti tų kelių papildomų kilogramų, kurie leistų puikiai jaustis, o ir vėl įtilpti į savo mėgstamiausius rūbelius.

Skaityti daugiau