Konsultacijos kituose miestuose:
Konsultacijai registruokitės telefonu +370 659 23416 arba internetu

Naujienos ir informacija

Baltymų dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Baltymų dietaBaltymų dieta viena efektyviausių dietų kovojant su viršsvoriu, ypač, jei tokią mitybą derinate kartu su fiziniu aktyvumu, tačiau reikia žinoti, kad neretai žmonės pasirenka netinkamą šios baltymų dietos mitybos programos variantą ir visiškai atsisako angliavandenių.

Skaityti daugiau

Kefyro dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Kefyro dietaKefyras – gėrimas, kurį dėl naudingų savybių ir mažo kaloringumo įtraukia į daugelį dietų programų. Be to, kefyras padeda iš organizmo išvalyti toksinus ir šlakus, tad kasdienis jo vartojimas – puiki galimybė sureguliuoti medžiagų apykaitą.

Skaityti daugiau

Skysčių dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Skysčių dietaDomina dieta po kurios numesti kilogramai nebegrįžta, o organizmas išvalomas nuo kenksmingų toksinų ir šlakų? Tam puikiai tinka skysčių dieta, kurios esmė visą savaitę maitintis tik skystu maistu.

Skaityti daugiau

Delčios dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Delčios dietaDelčios dieta tai - dieta, kurios rezultatai priklauso nuo prisitaikymo prie mėnulio fazių. Skamba keistai? Išbandžiusios Delčios dietą, tikina, kad vis tik ji veikia ir yra veiksminga, nes per kelias dienas galima numesti apie 4 kg.

Skaityti daugiau

Japoniška dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Japoniška dietaMitybos programa be miltų, cukraus, alkoholio ir konditerinių gaminių? Jei manote, kad tai įmanoma, tuomet Japoniška dieta kaip tik jums.

Skaityti daugiau

Varškės dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Varškės dietaKuo patraukli varškės dieta? Liesa varškė yra naudinga mūsų organizmui, nes joje esančios medžiagos normalizuoja organizmo medžiagų apykaitą. Taip pat, ji suteikia mūsų kūnui daug naudingųjų medžiagų, nes savyje turi įvairių mineralinių medžiagų, pavyzdžiui, kalcio, magnio, fosforo, taip pat vitaminų – A, B12 ir kt.

Skaityti daugiau

Grikių dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Grikių dietaSpindintys plaukai, sveiki nagai ir liekna talija – tikslas, kurį galima pasiekti į mitybos planą įtraukus grikius, kurie yra vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis. Tačiau, jei norite greitai ir efektyviai numesti svorio, reikėtų savaitę arba dvi maitintis tik jais.

Skaityti daugiau

Dukano dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Dukano dietaPrieš gerą dešimtmetį prancūzas Pierre'as Dukanas draugui sukūrė ir savo vardu pavadino dietą (Dukano dieta), kurią pamėgo daugelis tų, kuriems sunku nevalgyti mėsos, nes šios Dukano dietos mitybos pagrindas – baltymai.

Skaityti daugiau