Konsultacijos kituose miestuose:
Konsultacijai registruokitės telefonu +370 659 23416 arba internetu

Naujienos ir informacija

Apelsinų dieta

Negalite gyventi be apelsinų? Tuomet apelsinų dieta jums bus ne šiaip dieta, o vienas malonumas! Apelsinai yra citrusiniai vaisiai, savyje turintis daug vitamino C, tačiau tai vaisius, kuris gali padėti ne tik sustiprinti imunitetą, bet ir padėti atsikratyti nereikalingų kilogramų, kadangi padeda spartinti medžiagų apykaitą.

Skaityti daugiau

Angliavandenių dieta

Angliavandenių dieta yra tkia, kurios esmė yra valgyti produktus, kurie daugiausiai būtų sudaryti iš angliavandenių, todėl nenuostabu, kad tokios dietos metu daug baltymų turinčių produktų reikėtų kategoriškai atsisakyti.

Skaityti daugiau

Sveikos mitybos ABC – ką privaloma žinoti?

Sveikos mitybos ABCAntikos filosofai sakė: „graži siela, gražiame kūne“, tačiau šiais laikais vis labiau krypstama ne vien į grožį, bet ir į sveikatą. Tiek sveikai atrodantis kūnas, tiek neapsunkęs organizmas leidžia jaustis gerai bei užkerta kelią vėliau susirgti sunkiomis ligomis.

Skaityti daugiau

Medžiagų apykaita

Medžiagų apykaita, kodėl ji svarbi lieknėjant?

Žodžių junginys „medžiagų apykaita - metabolizmas“ visuomet figūruoja, kuomet kalbame apie svorio mažinimą, kūno formavimą, sportą ar mitybos plano rengimą. Tai reiškia, kad ji turi svarbią reikšmę, tačiau kokią?

Skaityti daugiau

Svorio metimas

Svorio metimas - dažniausiai daromos klaidosĮprastai papildomi kilogramai susikaupia nepastebimai, ir tik užlipę ant svarstyklių suprantame, jog mūsų svoris toli gražu neidealaus. Prasideda ieškojimai, kaip kuo veiksmingiau netekti svorio. Veiksmingas lieknėjimas – tai, daugelio nuomone, greitas ir lengvas būdas sulieknėti.

Skaityti daugiau

Sveika mityba, maisto piramidė

Sveika mityba, maisto piramidėMaisto piramidė – paprastas ir populiarus būdas parodyti, koks turėtų būti mūsų racionas, porcijų dydis ir proporcijos tai ir yra – subalansuota, sveika mityba, kuri pabrėžia maisto produktų įvairovę, maistinių medžiagų, vitaminų, mineralų kiekį (atsižvelgiant į amžių, lytį, sveikatos būklę, fizinį aktyvumą).

Skaityti daugiau

Riebalai

RiebalaiDiskutuojant apie riebalus, jų kiekį, naudą ar žalą, jau dabar yra žinoma, jog labai svarbu ne tik, kiek riebalų turėtume gauti su maistu, bet dar svarbiau, kokią riebalų rūšį turėtume pasirinkti.

Skaityti daugiau

Sveika mityba ir dieta. Koks tarp jų skirtumas?

Sveika mitybaŽodis „dieta“ daugelį priverčia nusipurtyti. Niekas nenori laikytis dietos, nes vyrauja įsitikinimas – dieta = neskanus maistas, kurio nesinori kišti į burną arba vieno produkto valgymas visą savaitę. Iškart užbėgsime įvykiams už akių – mono dietos ne tik nepadės, bet dar ir pakenks Jūsų sveikatai, tad turint galimybę, geriau vengti tokių drastiškų sprendimų.

Skaityti daugiau